Ik kan de gegevens van mijn noodcontact niet meer zien in mijn LastPass kluis. Wat moet ik doen?

Vraag opnieuw toegang aan uw contactpersoon voor noodtoegang.

Beperking: Deze functie is niet beschikbaar voor LastPass Free gebruikers. Meer informatie over de functies van onze tariefplannen.
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Noodtoegang in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon en vraag opnieuw toegang. Er is geen actie nodig aan de kant van de vertrouwde contactpersoon. U krijgt de gegevens onmiddellijk te zien of na het verstrijken van de wachttijd, afhankelijk van hoe de toegang oorspronkelijk was ingesteld.
    Volgende stap:

Als u meer hulp nodig heeft, neem dancontact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.