Ik heb de tabelweergave-instellingen voor mijn pagina Gebruikers aangepast, waarom is deze teruggedraaid naar de standaardweergave?

Situatie

U heeft de kolommen en/of de volgorde waarin ze in de nieuwe Admin Console worden weergegeven aangepast voor uw LastPass Business-account, maar de pagina Gebruikers is teruggedraaid naar de standaardweergave.

Oorzaak:

De door u geselecteerde instellingen voor de tabelweergave worden opgeslagen in uw browsercache. Dit betekent dat als u de cache van uw browser leegmaakt, deze geselecteerde instellingen verloren gaan en u de standaard ingestelde tabelweergave weer te zien krijgt.

Oplossing:

LastPass-beheerders kunnen zich aanmelden bij de nieuwe Admin Console en de instellingen voor de tabelweergave opnieuw aanpassen.
    Tip: Als het wissen van de cache van de webbrowser vaak voorkomt, kunnen LastPass-admins hun tabelweergave-instellingen aanpassen met een webbrowser waar het onwaarschijnlijk is dat ze de cache wissen.