Ik ben mijn telefoon waarop de LastPass Authenticator is geïnstalleerd kwijtgeraakt. Wat moet ik doen?

Als uw telefoon zoekraakt of wordt gestolen, biedt de LastPass Authenticator een selfservicemogelijkheid om uw oude apparaat te vergrendelen en een nieuw apparaat te activeren.

Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.
Voordat u begint: Download de LastPass Authenticator -app op uw iOS- of Android-apparaat.
Activeer wachtwoordloze verificatie voor uw LastPass-account als volgt op uw nieuwe mobiele apparaat:
  1. Ga naar https://identity.lastpass.com.
  2. Klik op Problemen met aanmelden?

LastPass Business-aanmelding

3. Voer uw e-mailadres van uw LastPass-account in en klik op Volgende.
  4. Selecteer Mijn telefoon is zoekgeraakt of gestolen > Stuur mij een e-mail voor accountherstel.

Opmerking: Uw LastPass-account blijft beschermd, omdat het alleen toegankelijk is via uw biometrische gegevens.

Resultaat: U ontvangt een mail voor de registratie vanwachtwoordloze verificatie om uw LastPass-account met uw mobiele apparaat te koppelen.

5. Problemen oplossen: Als u een bericht ziet met de melding "Neem contact op met de LastPass-beheerder", neem dan contact op met uw LastPass-beheerder voor hulp om u nog een activeringsmail te sturen.

6. Controleer of u een e-mail van LastPass heeft ontvangen.

Waarschuwing: Als u verder gaat, blokkeert u de toegang blokkeren en verwijdert u al uw gegevens voor wachtwoordloze verificatie van uw vorige apparaat, zodra u klikt op Registratie starten in de e-mail.

7. Als u er klaar voor bent, klikt u op Registratie starten.
  8. Open de LastPass Authenticator en tik op het pictogram Toevoegen om een nieuw account toe te voegen.
  9. Ga terug naar uw desktopcomputer en scan de QR-code uit de activeringsmail om uw nieuwe apparaat te koppelen.
U heeft wachtwoordloze verificatie geactiveerd en uw LastPass-account gekoppeld met de LastPass Authenticator op uw nieuwe mobiele apparaat.