Ik zie Error C bij het openen van een bijlage, wat betekent dat?

Ik zie Error C bij het openen van een bijlage, wat betekent dat?

Bijlagen worden op aanvraag gedownload, dus het kan even duren voordat ze van LastPass zijn gedownload.

Als u voor de eerste keer een bijlage opent en op deze fout stuit, sluit dan de foutmelding, maar laat het venster Bewerken (voor uw beveiligde notitie) een paar minuten open en probeer dan opnieuw te downloaden. De maximale wachttijd is 5 minuten, maar het zou minder dan 1 minuut moeten zijn als uw internetverbinding sterk en stabiel is.

Voor ondersteuning van bijlagen in Chrome, Safari en Opera moet een extra binaire component worden geïnstalleerd (instructies hier).

Let op het volgende:

• U kunt een bijlage alleen op uw machine of apparaat opslaan als u deze eerst kunt openen.
    • Bijlagen kunnen niet worden geopend vanuit de online kluis in een webbrowser waarop LastPass niet is geïnstalleerd. Momenteel moet de LastPass-extensie geïnstalleerd zijn om een bijlage te kunnen openen. Als de LastPass-browserextensie niet is geïnstalleerd, zult u een foutmelding zien die aangeeft dat u de add-on moet installeren.

Zie Uw veilige notities beheren voor meer details.