Ik heb een LastPass zakelijke account gestart met mijn persoonlijke account in plaats van mijn werk account, hoe los ik dit op?

Als u zich voor LastPass hebt aangemeld met het e-mailadres van uw bedrijf op een persoonlijk account, maar nu bent uitgenodigd om deel te nemen aan het LastPass Teams of LastPass Business account van uw bedrijf, kunt u uw gegevens migreren naar het nieuwe zakelijke account.

1. Voeg uw work@domain.com gebruikersaccount toe aan uw zakelijke account (lees hier hoe)
    2. Schakel uw work@domain.com gebruikersaccount in als admin account (lees hier hoe)
    3. Verwijder uw persoonlijke rekening van uw bedrijfsrekening (leer hier hoe
    4. Koppel uw persoonlijke rekening aan uw zakelijke rekening (lees hier hoe)
    Volgende stap:

Eenmaal gekoppeld, hebt u toegang tot alle opgeslagen gegevens in uw persoonlijke account, maar houdt u deze volledig gescheiden van uw bedrijfsaccount - dat wil zeggen, uw bedrijfsaccount kan nooit de gegevens bekijken of rapporten genereren voor de gegevens die zijn opgeslagen in uw persoonlijke account.

Als er opgeslagen wachtwoorden zijn in uw persoonlijke account die u volledig wilt verplaatsen van uw persoonlijke account naar uw zakelijke account, zie Hoe migreer ik gegevens tussen accounts? voor meer informatie.