Ik heb een case ingediend maar ik ontvang geen e-mails. Wat moet ik doen?

Als u een case heeft ingediend bij ons LastPass Support-team maar nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, dan zijn er verschillende dingen die u kunt nagaan.

• U kunt de status van uw zaak controleren door te klikken op Mijn zaken in de bovenste werkbalk - Leer hoe u het portaal Mijn zaken kunt gebruiken.
  • Als u nog geen e-mail heeft ontvangen, controleert u uw mappen met spam en ongewenste reclame.
  • Als u een dossier indient met een e-mailaccount van uw bedrijf, controleer dan of de volgende e-mailadressen zijn toegestaan door de IT-beheerder van uw bedrijf:
    • support-replies@logmein.com
    • do-not-reply-support@lastpass.com
    • support@lastpass.com
    Opmerking: Als u Hotmail of Outlook.com gebruikt als uw e-mailserviceprovider, dient u bovenstaande e-mailadressen toe te voegen aan uw lijst met toegestane e-mailadressen.