Ik heb geen toegang tot LastPass omdat ik LastPass Authenticator niet kan uitschakelen. Wat moet ik doen?

Als uw LastPass-account is ingeschakeld om de LastPass Authenticator te gebruiken en u een nieuw mobiel apparaat hebt gekocht of uw oude apparaat bent kwijtgeraakt, moet u de multifactorauthenticatie uitschakelen om toegang te krijgen tot uw LastPass kluis.

Aangezien de LastPass Authenticator niet via e-mail kan worden uitgeschakeld, kunt u kiezen uit de onderstaande opties, afhankelijk van wat er al is ingesteld voor uw LastPass-account.

Optie 1: Sms-accountherstel gebruiken

De snelste manier om toegang tot uw kluis te krijgen is door SMS-accountherstel te gebruiken (als u dit eerder had ingesteld) om uw hoofdwachtwoord opnieuw in te stellen en toegang tot uw kluis te krijgen, zodat u de LastPass Authenticator als uw multifactoroptie kunt uitschakelen.

Na het uitschakelen kunt u er opnieuw voor kiezen LastPass Authenticator in te schakelen als uw optie voor meervoudige verificatie.

Optie 2: Contact LastPass Ondersteuning

Als u niet eerder SMS-accountherstel voor uw LastPass-account hebt ingesteld, neem dan contact op met Support van LastPass (door onderaan dit artikel een contactoptie te selecteren) om de multifactorauthenticatie tijdelijk uitgeschakeld te krijgen, zodat u zich opnieuw kunt aanmelden bij uw LastPass-account.

Eenmaal uitgeschakeld, kunt u ervoor kiezen om LastPass Authenticator opnieuw in te schakelen als uw multifactor-optie.

Belangrijk: Als u ervoor kiest om contact op te nemen met LastPass-support door een geval in te dienen via het formulier onderaan dit artikel, dient u uw geval uitsluitend in voor het verzoek om de LastPass Authenticator voor uw LastPass-account uit te schakelen omdat het herstel van uw SMS-account niet eerder was ingesteld. Eventuele andere vragen of escalaties die naar LastPass worden verstuurd met het formulier bij dit artikel, worden niet in behandeling genomen.