Ik heb de nieuwe LastPass-versie. Waarom kan ik mijn gegevens voor automatisch invullen van formulieren niet vinden?

Als u uw gegevens niet kunt vinden, moet u de update misschien nog voltooien, wat u kunt doen door in te loggen op uw kluis.

In de vorige versie werden relevante gegevens, zoals adressen, betaalkaarten en telefoonnummers, opgeslagen in formulierprofielen en veilige notities – alles in één enkel formulier-item of één veilige notitie. In de nieuwe gebruikerservaring zijn de waarden in deze formulierprofielen en veilige notities opgesplitst in individuele item-vermeldingen, en gegroepeerd in relevante categorieën. Doordat de gebruiker individuele items (zoals betaalkaartgegevens of een adres) kan invullen, wordt het invullen van formulieren nauwkeuriger en efficiënter.

Voorbeeld:

Als een gebruiker uitcheckt bij een winkelsite en een pakket naar zijn kantooradres wil sturen, kan hij de betalingsinformatie automatisch invullen met zijn persoonlijke betaalkaart, en vervolgens het adres van zijn kantoor automatisch invullen met twee afzonderlijke kluisgegevens. Bovendien kunt u nu ook automatisch gegevens uit veilige notities invullen, een optie die eerder niet ondersteund werd.
Voorbeeld:

Ik zie mijn gegevens niet in de nieuwe categorieën. Hoe kan ik ze openen?

Ga als volgt te werk om de update te voltooien en uw formulier-items te migreren
  1. Meld u aan bij de online kluis van Lastpass op https://lastpass.com/?ac=1.

Let op: Deze stappen voor migratie kunnen niet worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie, de desktoptoepassing, of vanaf een mobiel apparaat.

2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteren Kluis bijwerken
  4. Meld u op alle apparaten af bij LastPass en meld u vervolgens opnieuw aan om de nieuwe ervaring te zien.

Ik zie de optie "Kluis bijwerken" niet, wat moet ik doen?

Als u de optie voor migratie niet ziet maar ook geen gegevens voor het automatisch invullen van formulieren ziet, bent u mogelijk aangemeld bij uw LastPass-kluis via de browserextensie.

1. Open uw LastPass-kluis.
  2. Controleer in de adresbalk van uw webbrowser of het webadres begint met https://. Zo ja, betekent dit dat u bent aangemeld bij de juiste (online) kluis en u uw formulier-gegevens kunt migreren.
  3. Als het webadres met een van de volgende opties begint (afhankelijk van welke browser u gebruikt) betekent dit dat u bent aangemeld bij de verkeerde (browserextensie-)kluis:
    • Chrome – chrome-extension://
    • Firefox – moz-extension://
    • Edge – ms-browser-extension://
    • Internet Explorer – C:\
    • Opera – Klik op het paginainformatie-pictogram, waarna aangegeven zal worden dat u een extensiepagina bekijkt