Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen naar LastPass?

Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen naar LastPass?

Als u vóór LastPass een andere wachtwoordbeheerder heeft gebruikt, heeft u wellicht al veel tijd geïnvesteerd om uw gebruikersnamen, wachtwoorden en andere gegevens in het betreffende programma of de betreffende browser te verzamelen. Om u bij deze overgang te helpen, kunt u uw opgeslagen gegevens naadloos importeren in LastPass.