Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen naar LastPass?

Als u vóór LastPass een andere wachtwoordbeheerder heeft gebruikt, heeft u wellicht al veel tijd geïnvesteerd om uw gebruikersnamen, wachtwoorden en andere gegevens in het betreffende programma of de betreffende browser te verzamelen. Om u bij deze overstap te helpen, heeft u de mogelijkheid uw opgeslagen gegevens naadloos in LastPass te importeren.