Wordt LastPass ondersteund op Chromium-gebaseerde Microsoft Edge?

Wordt LastPass ondersteund op Chromium-gebaseerde Microsoft Edge?

LastPass wordt ondersteund op Chromium-gebaseerde Microsoft Edge.

De LastPass-browserextensie voor Microsoft Edge is beschikbaar op onze LastPass downloads pagina.

Hoe krijg ik als algemene gebruiker de nieuwe Microsoft Edge?

Als u de nieuwe Microsoft Edge nog niet hebt geïnstalleerd, kunt u wachten tot deze wordt vrijgegeven via Windows-update, of handmatig installeren op uw eigen.

Hoe krijg ik als IT-beheerder de nieuwe Microsoft Edge voor distributie?

U kunt een offline implementatiepakket downloaden om te testen binnen uw bedrijfsomgeving - de Chromium-gebaseerde Microsoft Edge-versie wordt niet automatisch geïmplementeerd voor commerciële klanten. Bovendien zal geen van de Microsoft Edge preview kanalen bijwerken naar de nieuwe Microsoft Edge, omdat ze naast elkaar gebruikt kunnen worden voor testen en validatie.

Kan ik LastPass nog steeds gebruiken op de vorige versie van Microsoft Edge?

Nee - alleen de op Chromium gebaseerde versie van Microsoft Edge wordt ondersteund. Zie LastPass voor Microsoft Edge Legacy (niet langer ondersteund) voor details.