Toolkit voor LastPass-beheerders LastPass Wachtwoordloos Inloggen & Workstation Login

Toolkit voor LastPass-beheerders LastPass Wachtwoordloos Inloggen & Workstation Login

Inloggen zonder wachtwoord is een adaptieve authenticatiefunctie van de LastPass Authenticator-app voor LastPass Business gebruikers die het gebruik van biometrie (gezichts- of vingerafdrukherkenning en PIN-code) ondersteunt in plaats van het hoofdwachtwoord voor authenticatie. Gebruikers van wachtwoordloze aanmelding kunnen de LastPass Authenticator-app gebruiken om hun aanmelding te verifiëren voor hun werkstations en/of websites waarop ze zich aanmelden en die ze dagelijks gebruiken.

Aanmeldingen zonder wachtwoorden

Inloggen zonder wachtwoord is een functie waarmee gebruikers opgeslagen biometrie (d.w.z. gezicht of vingerafdruk) op hun mobiele apparaat kunnen gebruiken via de LastPass Authenticator-app in plaats van handmatig hun hoofdwachtwoord in te voeren om zich te authenticeren. Inloggen zonder wachtwoord kan worden gebruikt in LastPass wanneer u inlogt op SSO-apps en/of werkstations.

Admin Resources

Hulpmiddelen voor eindgebruikers

Workstation Login

Workstation Login voor LastPass stelt gebruikers in staat om in te loggen op hun werkstations, of werkcomputers, met behulp van biometrische authenticatie (gezicht of vingerafdruk) via de LastPass Authenticator-app.

Admin Resources

Hulpmiddelen voor eindgebruikers