LastPass voor Android

Met LastPass voor Android kunt u uw LastPass-gegevens overal mee naartoe nemen. Zodra u de app installeert en inlogt, kunt u Vingerafdrukverificatie instellen, autofill inschakelen en gebruiken, wachtwoorden, beveiligde notities en items in uw kluis toevoegen en beheren, het Deelcentrum gebruiken of uw Instellingen wijzigen.

Let op: In de onderstaande artikelen wordt de nieuwe ervaring geschetst. Als u iets anders ziet, leer dan hoe u door LastPass kunt navigeren in de vorige ervaring.
    Let op: De beschikbaarheid van functies is mede afhankelijk van de Android-versie van uw mobiele apparaat. Ga voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies naar Systeemvereisten voor gebruikers.