LastPass voor Android

Met LastPass voor Android kunt u uw LastPass-gegevens overal mee naartoe nemen. Installeer de app en meld u aan. Vervolgens kunt verificatie met uw vingerafdruk instellen, de functie voor automatisch invullen inschakelen en gebruiken, wachtwoorden, veilige notities en items aan uw kluis toevoegen en beheren, het Sharing Center gebruiken, uw instellingen wijzigen, de ingebouwde browser gebruiken en het LastPass-toetsenbord gebruiken.

Opmerking: De beschikbaarheid van functies is mede afhankelijk van de Android-versie van uw mobiele apparaat. Ga voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies naar Systeemvereisten voor gebruikers.