LastPass voor iOS

Met de LastPass-app voor iOS kunt u uw gegevens in LastPass ook onderweg gebruiken en u overal aanmelden vanaf uw iPhone, iPod touch of iPad. Installeer de app en meld u aan. Vervolgens kunt u Touch ID of Face ID instellen en gebruiken, automatisch invullen inschakelen en gebruiken, wachtwoorden, veilige notities en formulier-items beheren in uw LastPass-kluis, beveiligingstools gebruiken en uw instellingen beheren. U kunt LastPass ook configureren en gebruiken op uw Apple Watch.

Let op: De beschikbaarheid van functies kan variëren, afhankelijk van de iOS-versie van je mobiele apparaat. Ga voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies naar Systeemvereisten voor gebruikers.

Bekijk de video