LastPass voor iOS

Met de LastPass-app voor iOS kunt u uw LastPass-gegevens overal mee naartoe nemen en gemakkelijk inloggen op websites vanaf uw iPhone, iPod Touch en iPad. Installeer de app en meld u aan. Vervolgens kunt u Touch ID of Face ID instellen en gebruiken, automatisch invullen inschakelen en gebruiken, kluisitems beheren, beveiligingstools gebruiken en uw instellingen beheren. U kunt LastPass ook configureren en gebruiken op uw Apple Watch.

Let op: Als uw ervaring afwijkt van de Verwante artikelen hieronder leer dan hoe u door LastPass kunt navigeren in de vorige ervaring.
    Let op: De beschikbaarheid van functies kan variëren afhankelijk van de iOS-versie van uw mobiele apparaat. Ga voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies naar Systeemvereisten voor gebruikers.