product icon

Uw persoonlijke account koppelen of loskoppelen in LastPass

    Uw persoonlijke account blijft privé. Uw LastPass Teams- of LastPass Business-beheerder kan nooit zien welke gegevens zich in uw persoonlijke kluis bevinden. En mocht u het bedrijf ooit verlaten, dan blijven de gegevens in uw persoonlijke kluis actief en voor u beschikbaar. Als u zich aanmeldt bij een account in uw persoonlijke kluis, wordt dit niet geregistreerd in rapporten van beheerders.

    Let op: Als u een LastPass-Business-account heeft en uw LastPass-beheerder de beleidsregel waarmee u Families as a Benefit kunt gebruiken, niet heeft uitgeschakeld, kunt u uw persoonlijke account koppelen via Accountvoordelen in uw kluis.

    Bekijk de "Gerelateerde artikelen" hieronder voor instructies.