Lokale en algemene beveiligingsopties

LastPass biedt een veiligere online ervaring, met de mogelijkheid uw identiteit te beschermen door unieke, complexe wachtwoorden aan te maken voor al uw websites. Deze informatie wordt bovendien beveiligd opgeslagen met behulp van lokale versleuteling. Dit betekent dat u slechts één sterk wachtwoord hoeft te onthouden, uw LastPass hoofdwachtwoord.

LastPass weet evenwel dat er niet zoiets bestaat als een standaardaanpak als er een afweging moet worden gemaakt tussen beveiliging en gebruiksvriendelijkheid. Daarom laten we de eindbeslissing aan u en bieden we u een volledig scala aan beveiligingsopties. De gekozen standaardwaarden zullen niet voor iedereen voldoende zijn en we adviseren u de instellingen na te lopen in zowel de LastPass browser extensie Voorkeuren en uw Accountinstellingen kort na het aanmaken van uw account.

Bekijk de "Gerelateerde artikelen" hieronder voor instructies.