Afmelden bij LastPass

U kunt zich op elk moment afmelden bij uw LastPass account, en de instructies variëren afhankelijk van of u bent aangemeld via de LastPass webbrowser extensie of de online webkluis.

Afmelden van de LastPass webbrowser extensie

Info over deze taak: U kunt ervoor kiezen om uit te loggen bij LastPass via de webbrowser extensie.
    1. Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het pictogram LastPassLastPass.
    2. Klik op Afmelden.

Log uit optie in de web browser

3. Eenmaal uitgelogd, wordt een inactief LastPass pictogram weergegeven in de werkbalk van uw webbrowser.

Uitloggen uit de online web kluis

Info over deze taak: Als u hebt ingelogd op uw LastPass account via de website (op https://lastpass.com/?ac=1), kunt u zich afmelden bij LastPass via de online webkluis.
    1. In de online LastPass web vault, klikt u op uw account drop-down menu in de rechterbovenhoek.
    2. Kiezen Afmelden

Uitlogoptie in de online web kluis