Accountinstellingen beheren

In het menu Accountinstellingen kunt u uw algemene en voorkeursinstellingen bekijken en beheren. U kunt algemene instellingen voor aanmelden, geavanceerde beveiligingsinstellingen, opties voor meervoudige verificatie, vertrouwde apparaten en mobiele apparaten beheren. U kunt ook aangeven hoe LastPass met websites moet communiceren door de URL-regels te beheren.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account hebt, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Raadpleeg de volgende gedeeltes hieronder voor meer informatie over elk tabblad: