Voorkeursinstellingen voor de browserextensie beheren

LastPass is zowel een online dienst als een extensie die lokaal in uw webbrowser wordt uitgevoerd om diensten te leveren, ook als er geen online toegang tot LastPass beschikbaar is.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

Over voorkeuren

U kunt uw lokale voorkeursinstellingen opgeven in elke browser die u met LastPass gebruikt overeenkomstig het niveau van beveiliging dat u noodzakelijk acht voor de locatie in kwestie (zo wilt u misschien thuis een langere time-out voor inactiviteit dan op het werk). U zult deze wijzigingen ook moeten doorvoeren voor elke gebruiker die van LastPass gebruikmaakt (meld u aan met de gegevens van de afzonderlijke gebruikers om de instellingen aan te passen). Welke functionaliteit beschikbaar is onder Voorkeuren hangt af van de browser die u gebruikt.

Zodra u uw LastPass-browserextensie Voorkeuren opent, kunt u uw instellingen voor Algemeen, Meldingen, Sneltoetsen, Geavanceerd en Pictogrammen beheren.

Voorkeursinstellingen voor toegang

Info over deze taak: U kunt de voorkeursinstellingen voor LastPass in uw lokale browser als volgt openen:
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
      • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account en vervolgens Instellingen voor de extensie.
      • Eerdere ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, selecteer dan Voorkeuren van uw extensie.
    Resultaten: U hebt toegang gekregen tot uw LastPass-browserextensie Voorkeuren, waar u uw gewenste wijzigingen voor de extensie (per webbrowser en gebruikersaccountcombinatie) kunt aanbrengen in de Verwante artikelen hieronder.