Voorkeursinstellingen voor de browserextensie beheren

LastPass is zowel een online dienst als een extensie die lokaal in uw webbrowser wordt uitgevoerd om diensten te leveren, ook als er geen online toegang tot LastPass beschikbaar is.

U kunt uw lokale voorkeursinstellingen opgeven in elke browser die u met LastPass gebruikt overeenkomstig het niveau van beveiliging dat u noodzakelijk acht voor de locatie in kwestie (zo wilt u misschien thuis een langere time-out voor inactiviteit dan op het werk). U zult deze wijzigingen ook moeten doorvoeren voor elke gebruiker die van LastPass gebruikmaakt (meld u aan met de gegevens van de afzonderlijke gebruikers om de instellingen aan te passen). Welke functionaliteit beschikbaar is onder Voorkeuren hangt af van de browser die u gebruikt.

Beperking:

Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, zijn de mogelijkheden om deze handelingen uit te voeren mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

Als u de voorkeursinstellingen van uw browserextensie opent, kunt u de instellingen Algemeen, Meldingen, Sneltoetsen, Geavanceerd en Pictogrammen beheren.

Voorkeursinstellingen voor toegang

U kunt de voorkeursinstellingen voor LastPass in uw lokale browser als volgt openen:
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Selecteer Accountopties OF onderaan in het menu.
    6. Selecteer Extensievoorkeuren.

Voorkeursinstellingen beheren

U kunt per combinatie van browser en gebruikersaccount wijzigingen doorvoeren voor bepaalde instellingen, zoals weergegeven in de Verwante artikelen hieronder.