E-mailmeldingen beheren

LastPass kan u verschillende soorten e-mails sturen maar u kunt zelf aangeven welk soort e-mails u wilt ontvangen. De instructies voor het afmelden variëren afhankelijk van de vraag of u wel of niet kunt inloggen bij LastPass.

Ik kan niet inloggen bij LastPass maar ik wil me afmelden

Om u uit te schrijven voor alle e-mailberichten verzonden via GoTo voor alle producten, kunt u zich uitschrijven op https://lp.logmeininc.com/Unsubscribe. Houd er rekening mee dat als u zich alleen uitschrijft voor e-mailmeldingen van LastPass (omdat u zich niet kunt aanmelden), maar nog steeds andere e-mailmeldingen van de producten van GoTo wilt ontvangen, u zich per product opnieuw voor die e-mailabonnementen moet aanmelden.

Ik kan inloggen bij LastPass

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik onder Accountinformatie op E-mailabonnementen.
  4. Selecteer de items die u niet langer wilt ontvangen op de pagina Instellingen voor e-mailmeldingen.

Opmerking: Om alleen kritieke beveiligingsmails te ontvangen, selecteert u Meldt u mij af voor alle promotie-e-mails

5. Klik op Update om uw wijzigingen op te slaan
U hebt de e-mailberichten van uw voorkeur geselecteerd.