E-mailmeldingen beheren

LastPass kan u een verscheidenheid aan product en/of promotionele e-mails sturen, maar u kunt selectief zijn over welke soorten e-mails u wilt ontvangen, of ervoor kiezen om u af te melden voor alle e-mails.

Afmelden voor specifieke e-mailberichten

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik onder Accountinformatie op E-mailabonnementen.
    4. Selecteer in het deelvenster Instellingen e-mailberichten de items die u niet langer wilt ontvangen. Kies uit de volgende opties:
      • Kennisgevingen delen
      • Hoofdwachtwoord gewijzigd
      • Site gebruikersnaam veranderd
      • Site wachtwoord gewijzigd
      • Promotionele e-mails
        Let op: Als u promotionele e-mailmeldingen uitschakelt, kan LastPass u nog steeds kritieke beveiligingsmails sturen.
    5. Klik op Update om uw wijzigingen op te slaan.

Instellingen voor e-mailmeldingen beheren

Resultaten: U heeft de e-mailmeldingen van uw voorkeur geselecteerd.

Afmelden voor alle e-mailberichten

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Eenmaal ingelogd, navigeer naar https://lastpass.com/unsubscribe.php.

Resultaat: Uw e-mailadres wordt vooraf ingevuld op basis van uw aanmelding.

3. Selecteer Afmelden van LastPass-mails.
    Resultaten: U heeft zich afgemeld voor alle LastPass e-mailmeldingen, inclusief product- en promotiemeldingen.