Hoe beheer ik mijn mobiele apparaten in accountinstellingen?

In uw LastPass-kluis kunt u instellingen voor toegangsbeperking voor nieuwe of niet-herkende mobiele apparaten beheren. U kunt ook de toegang intrekken of opnieuw toekennen voor mobiele apparaten die uw LastPass-account al hebben gebruikt, de naam van het label (de UUID) van het mobiele apparaat wijzigen of het apparaat uit de lijst verwijderen.

Telkens wanneer u zich aanmeldt bij LastPass met behulp van een mobiel apparaat, wordt de willekeurig gegenereerde UUID (Universally Unique Identifier) van het apparaat toegevoegd aan een lijst op het tabblad Mobiele apparaten. U kunt alle apparaten die hier vermeld worden een andere naam geven, inschakelen, uitschakelen of verwijderen. Als u de UUID van een mobiel apparaat verandert, vergeet dan niet op het pictogram Opslaan te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

Opmerking: LastPass hasht de UUID's op de server voor een betere beveiliging. Dit betekent dat de UUID's die worden weergegeven in de LastPass-beveiligingsmeldingen er anders uitzien dan op het tabblad Mobiele apparaten in de accountinstellingen. U ontvangt geen beveiligingsmeldingen, tenzij u beperkingen voor mobiele toegang heeft ingesteld.