Wachtwoordmeldingen beheren

U kunt uw LastPass waarschuwingen in- of uitschakelen om u te waarschuwen als u inlogt op een site met een zwak of dubbel wachtwoord.

Let op: Deze instelling is standaard ingeschakeld.
    1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Op het tabblad Algemeen klikt u op Geavanceerde instellingen weergeven.
    4. In het gedeelte Waarschuwingen kunt u kiezen uit Wachtwoordmeldingen inschakelen of Wachtwoordmeldingen uitschakelen.

Wachtwoord Waarschuwingen in Account Instellingen

5. Klik op Bijwerken.
    6. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
    Resultaten: U heeft uw instellingen voor Wachtwoord Waarschuwingen bijgewerkt.