Opties voor meervoudige verificatie voor Teams beheren

LastPass Teams-administrators kunnen de beschikbare opties voor meervoudige verificatie (MFA) beperken voor gebruik door gebruikers binnen hun organisatie. Voor extra veiligheidsmaatregelen kunt u er ook voor kiezen om beleidsregels af te dwingen waaraan uw gebruikers zich moeten houden wanneer ze meervoudige verificatie gebruiken met hun LastPass account.

Opties voor meervoudige verificatie in- of uitschakelen

U kunt bepaalde opties voor meervoudige verificatie selectief in- of uitschakelen voor uw gebruikers.

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
    2. Ga naar Instellingen > Opties voor meervoudige verificatie in het navigatiedeelvenster
    3. Schakel de schakelaars voor de gewenste opties voor meervoudige verificatie in of uit.

4. Klik op Bijwerken als u klaar bent.

Beleid configureren dat beschikbaar is voor meervoudige verificatie

U kunt een beleid configureren om gebruikers te verplichten meervoudige verificatie in te stellen bij hun volgende aanmelding op LastPass.

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
    2. Ga in de Admin Console naar Instellingen > Beleidsregels in het navigatiedeelvenster en selecteer vervolgens het tabblad Aanbevolen
    3. U kunt een of beide van de volgende beleidsregels configureren waarbij meervoudige verificatie een rol speelt:

• Meervoudige verificatie – Indien ingeschakeld, vereist dit beleid dat gebruikers ten minste een van de door u geselecteerde opties voor meervoudige verificatie instellen.
      • Een optie voor meervoudige verificatie vereisen na een wachtperiode - Indien ingeschakeld, vereist dit beleid dat nieuw aangemaakte gebruikers elke Multifactorauthenticatie-optie instellen binnen een bepaald aantal dagen.