Toestemming voor Tor-netwerken beheren

LastPass beperkt standaard de toegang vanaf bekende Tor-invoerpunten.

Als u dit gedrag wilt veranderen (of de beperking opnieuw wilt inschakelen) doe u het volgende:

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op het tabblad Algemeen op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Schakel in de sectie Beveiliging het selectievakje in of uit voor de instelling Aanmeldingen vanaf Tor-netwerken verbieden.

Tor Networks instellingen in Account Instellingen

5. Voer uw hoofdwachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
Je hebt je Tor netwerk instellingen bijgewerkt.