Uw Favorieten beheren

De meeste mensen gebruiken bepaalde websites of veilige notities in hun kluis veel vaker dan de rest van hun gegevens. Om eenvoudig toegang te krijgen tot deze items, filtert LastPass uw Favorieten als een apart gedeelte bovenin wanneer u uw menu-items opent in het linkernavigatiegedeelte in uw kluis.

Let op: Gedeelde items verschijnen in uw Favorieten-map/groep als een andere gebruiker (die de gegevens mag bewerken) ze markeert als zijn favoriete items.
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Zoek het relevante item, beweeg erover en klik op .
    3. Klik in de onderste navigatie op , die dan geel wordt ingevuld (wat wijst op een actief Favorietenpictogram, zoals hieronder getoond).
    4. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Favoriete kluis item