Uw LastPass-bedrijfsprofiel beheren

U kunt uw LastPass Business bedrijfsprofiel beheren vanuit de oudere (oude) Admin Console, inclusief factureringsgegevens, zakelijke contactgegevens en e-mailmeldingen.

Bedrijfsprofiel in oude Admin Console
    1. Ga naar uw LastPass-bedrijfsprofiel door een van de volgende dingen te doen:
      LastPass Admin Console Instructies
      Oude Admin Console
      1. Meld u aan en open de LastPass Password Manager Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
      2. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel.
      Nieuwe Admin Console
      1. Log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om toegang te krijgen tot de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com.
      2. Klik in het keuzemenu van uw gebruikersaccount op Bedrijfsprofiel.
    2. Breng de gewenste wijzigingen aan voor een van de volgende zaken:
      • Abonnement - Bekijk de details van het huidige abonnement en selecteer Meer kopen om desgewenst meer licenties te kopen
      • Factureringsgegevens - Bedrijfsnaam, BTW-nummer, land, postcode, stad, staat en adres
      • Zakelijk contact - Naam, telefoonnummer en e-mailadres
      • E-mailmeldingen - E-mailadres(sen) om meldingen over releases en updates, juridische, beveiligings- en factureringswijzigingen te ontvangen
    3. Wanneer u wijzigingen in elke sectie aanbrengt, selecteert u Wijzigingen opslaan.

Abonnement beheren

Accountinformatie beheren