Uw LastPass Teams-account beheren

In het profiel van uw teamaccount kunt u administratieve wijzigingen voor uw account aanbrengen, meer licenties kopen, upgraden naar LastPass Business, facturerings- en contactgegevens bijwerken en aangepaste e-mailmeldingen instellen.

Teamaccount in de Teams Admin Console

Meer licenties kopen

Info over deze taak: Als u meer gebruikers wilt toevoegen, kunt u tot 100 gebruikers toevoegen op uw LastPass Teams account.
    1. Ga naar https://lastpass.com/company/#!/dashboard en meld u aan voor toegang tot de Admin Console.
    2. Ga naar Instellingen > Team-account.
    3. Klik op Licenties kopen.
    4. Verschuif de markering naar rechts tot u het aantal gebruikers heeft bereikt dat u wilt toevoegen.
    5. Als u klaar bent, klikt u op Doorgaan.
    6. Voer uw betalingsgegevens in en klik vervolgens op Betaal om de nieuwe licenties toe te voegen.

Upgrade naar LastPass Business

1. Ga naar https://lastpass.com/company/#!/dashboard en meld u aan voor toegang tot de Admin Console.
    2. Ga naar Instellingen > Team-account.
    3. Klik op Upgraden

Er verschijnt een bericht dat u contact moet opnemen met een verkoopmedewerker van LastPass Business.

Teamgegevens beheren

1. Ga naar https://lastpass.com/company/#!/dashboard en meld u aan voor toegang tot de Admin Console.
    2. Ga naar Instellingen > Team-account.
    3. In het deelvenster Details team kunt u uw teamnaam, BTW-nummer en/of factuuradres bijwerken.
    4. Klik op Wijzigingen opslaan als u klaar bent.

Zakelijke contactgegevens beheren

1. Ga naar https://lastpass.com/company/#!/dashboard en meld u aan voor toegang tot de Admin Console.
    2. Ga naar Instellingen > Team-account.
    3. In het deelvenster Zakelijk contact kunt u de naam, het telefoonnummer en het e-mailadres van de bedrijfscontactpersoon voor uw account bijwerken
    4. Klik op Wijzigingen opslaan als u klaar bent.

E-mailmeldingen beheren

Info over deze taak: Om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van LastPass, kunt u bepaalde gebruikers binnen uw team toewijzen om e-mailmeldingen te ontvangen over specifieke onderwerpen met betrekking tot uw Teams-account, waaronder productreleases en -updates, juridische zaken, beveiliging en facturering.
    1. Ga naar https://lastpass.com/company/#!/dashboard en meld u aan voor toegang tot de Admin Console.
    2. Ga naar Instellingen > Team-account.
    3. In het deelvenster Meldingen voegt u voor elk meldingstype de e-mailadressen toe van de gebruikers op wie u zich wilt abonneren op meldingen.
    4. Klik op Wijzigingen opslaan als u klaar bent.