Configuratie van de OpenVPN Access Server VPN voor LastPass Universal Proxy

Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business + Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?

LastPass biedt MFA-integratie met uw OpenVPN Access Server VPN met behulp van LastPass Universal Proxy.

Opmerking:
De beschreven configuraties zijn gebaseerd op de volgende software- en hardwareversies:
  • OpenVPN Access Server versie 2.8.5
  • OpenVPN Connect versie 3.1.3 (713)

Vereisten

1. Download en
  2. installeer LastPass Universal Proxy,
  3. vervolgens te configureren met behulp van de command line interface (CLI) of de server.properties configuratiebestand.
Nadat u de LastPass Universal Proxy heeft geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u uw OpenVPN Access Server VPN configureren voor verificatie met de volgende protocollen: