Items definitief verwijderen

Zodra een opgeslagen wachtwoord, beveiligde notitie of item is verwijderd uit uw LastPass kluis, wordt het verzonden naar uw Delete Items opslagplaats.

U kunt de items handmatig definitief verwijderen binnen een termijn van 30 dagen. Doet u dit niet, dan worden ze na het verstrijken van deze termijn definitief verwijderd door LastPass. U kunt verwijderde items ook binnen 30 dagen nadat ze verwijderd zijn herstellen.

Actiemenu Verwijderde items in de kluis

Een verwijderd item definitief verwijderen

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
  2. Voer uw e-mailadres en uw hoofdwachtwoord in, klik dan op Aanmelden
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in uw werkbalk en klik vervolgens op Mijn kluis openen
  4. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  5. Selecteer Verwijderde items weergeven.
  6. Zoek uw verwijderde item en klik vervolgens op het pictogram Verwijderen rechtsonder in de navigatie
  7. Klik op Ja wanneer daarom wordt gevraagd om uw item definitief te verwijderen
U hebt het geselecteerde item definitief verwijderd.

Meerdere verwijderde items definitief verwijderen

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Houd de cursor boven elk item en schakel het selectievakje rechtsboven in om het item te selecteren.
  4. Gebruik het vervolgkeuzemenu Acties en selecteer Definitief verwijderen.
  5. Klik op Ja wanneer daarom wordt gevraagd.
U heeft uw geselecteerde items definitief verwijderd.

Alle verwijderde items definitief verwijderen

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
  4. Selecteer Verwijderde items weergeven.
  5. Klik in de navigatie bovenaan op Alles wissen
  6. Klik op Ja wanneer daarom wordt gevraagd om alle vermelde items definitief te verwijderen
U heeft alle items permanent verwijderd.