Items definitief verwijderen

Zodra een opgeslagen wachtwoord, veilige notitie of ander item is verwijderd uit uw LastPass-kluis, wordt het verplaatst naar de opslagplaats met verwijderde items.

U kunt de items handmatig definitief verwijderen binnen een termijn van 30 dagen. Doet u dit niet, dan worden ze na het verstrijken van deze termijn definitief verwijderd door LastPass. U kunt verwijderde items ook binnen 30 dagen nadat ze verwijderd zijn herstellen.

Actiemenu Verwijderde items in de kluis

Een verwijderd item definitief verwijderen

1. Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het inactieve LastPass pictogram </span>.niet-actief LastPass-pictogram
    2. Voer uw e-mailadres en uw hoofdwachtwoord in, klik dan op Aanmelden
    3. Klik op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in uw werkbalk en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    4. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
    5. Selecteer Verwijderde items weergeven.
    6. Zoek uw verwijderde item en klik op het pictogram Verwijderen in de navigatie rechtsonder.
    7. Klik op Ja als daarom wordt gevraagd om uw item definitief te verwijderen.
    Resultaat: U hebt het geselecteerde item definitief verwijderd.

Meerdere verwijderde items definitief verwijderen

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
    3. Houd de cursor boven elk item en schakel het selectievakje rechtsboven in om het item te selecteren.
    4. Gebruik het vervolgkeuzemenu Acties en selecteer Definitief verwijderen.
    5. Wanneer daarom wordt gevraagd, klikt u op Ja.
    Resultaten: U hebt uw geselecteerde items definitief verwijderd.

Alle verwijderde items definitief verwijderen

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
    3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
    4. Selecteer Verwijderde items weergeven.
    5. Klik in het bovenste navigatiegedeelte op Alles definitief verwijderen.
    6. Wanneer daarom wordt gevraagd, klikt u op Ja om alle vermelde items definitief te verwijderen.
    Resultaten: U hebt alle items definitief verwijderd.