Uw gegevens beschermen met uw hoofdwachtwoord

Voor extra bescherming van uw LastPass account kunt u uw "Re-prompt for master password" waarschuwingsinstellingen beheren om te kiezen welke acties u zullen vragen.

Let op:

Als u denkt dat uw LastPass-account in gevaar is, volgt u deze stappen.

Info over deze taak: Om een hoofdwachtwoord voor een of meer van de eerder genoemde items te vereisen, doet u het volgende:
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik op het tabblad Algemeen op Geavanceerde instellingen weergeven.
    4. Vink in de sectie Waarschuwingen de vakjes voor de volgende opties aan om de acties te selecteren waarvoor u opnieuw om uw hoofdwachtwoord wilt worden gevraagd:
      • Een identiteit openen
      • Een wachtwoord voor een site openen
      • Een website openen
      • Een veilige notitie openen
      • Een formulierfunctie openen
      • Aanmelden bij een website
    5. Klik op Bijwerken als u klaar bent.

Opnieuw vragen om hoofdwachtwoord - waarschuwingsinstellingen

6. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
    Resultaten: U hebt uw "Re-prompt for master password" waarschuwingsinstellingen bijgewerkt.