Verwijderde items en mappen herstellen

Wanneer u wachtwoorden, beveiligde notities of items verwijdert uit uw LastPass kluis, worden de items naar uw Verwijderde items opslagplaats gestuurd waar ze tot 30 dagen na de datum waarop ze zijn verwijderd, worden bewaard.

Belangrijk: LastPass zal deze items na 30 dagen automatisch definitief verwijderen. U kunt deze ook handmatig wissen binnen 30 dagen na hun verwijderingsdatum.

Een afzonderlijk item herstellen

Info over deze taak: Als u een item herstelt dat zich bevond in een map die in de tussentijd is verwijderd, worden zowel de map als het item hersteld.
    1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiedeelvenster.
    3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
    4. Zoek het verwijderde item en klik op het pictogram Herstellen in het navigatiegedeelte rechtsonder.
    5. Klik op Ja om het item te herstellen en weer in uw kluis weer te geven.

Meerdere geselecteerde items herstellen

Info over deze taak: Als u items herstelt die zich bevonden in een map die in de tussentijd is verwijderd, worden zowel de map als de items hersteld.
    1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiedeelvenster.
    3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
    4. Houd de cursor boven elk item en schakel het selectievakje rechtsboven in om het item te selecteren.
    5. Gebruik de vervolgkeuzelijst Acties en selecteer Herstellen.

Actiemenu Verwijderde items in de kluis

6. Klik op Ja om de geselecteerde items te herstellen en weer in uw kluis weer te geven.