Verwijderde items en mappen herstellen

Wanneer u wachtwoorden, beveiligde notities of items uit uw LastPass kluis verwijdert, worden de items naar uw opslagplaats voor verwijderde items gestuurd waar ze tot 30 dagen na de datum waarop ze zijn verwijderd, worden bewaard. U kunt deze ook handmatig verwijderen binnen 30 dagen na hun verwijderingsdatum; anders zal LastPass deze items na 30 dagen automatisch voorgoed verwijderen

Een afzonderlijk item herstellen

Als u een item herstelt dat zich bevond in een map die in de tussentijd is verwijderd, worden zowel de map als het item hersteld.
  1. Meld u aan bij LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het pictogram LastPassLastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiedeelvenster
  3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
  4. Zoek uw verwijderde item en klik vervolgens op het pictogram Herstellen in de navigatie rechtsonder
  5. Klik op Ja wanneer daarom wordt gevraagd om uw item te herstellen en het in uw kluis weer te geven

Meerdere geselecteerde items herstellen

Als u items herstelt die zich bevonden in een map die in de tussentijd is verwijderd, worden zowel de map als de items hersteld.
  1. Meld u aan bij LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het pictogram LastPassLastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiedeelvenster
  3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
  4. Houd de cursor boven elk item en schakel het selectievakje rechtsboven in om het item te selecteren.
  5. Gebruik het vervolgkeuzemenu Acties en selecteer Herstellen

Actiemenu Verwijderde items in de kluis

6. Klik op Ja wanneer daarom wordt gevraagd om de geselecteerde items te herstellen en ze in uw kluis weer te geven