LastPass-toegang beperken tot bepaalde landen

LastPass beperkt u standaard tot het land waar uw account is aangemaakt. Als u van plan bent internationale reizen te maken, adviseren we u extra landen aan de lijst met vertrouwde landen toe te voegen.

Belangrijk: Het gebruik van een VPN kan van invloed zijn op hoe LastPass uw locatie identificeert (d.w.z. de locatie die door LastPass wordt geïdentificeerd kan de locatie zijn waar uw VPN-verbinding vandaan komt in plaats van uw fysieke locatie)
Als u (om veiligheidsredenen) de toegang tot uw account wilt beperken tot bepaalde landen, kunt u als volgt te werk gaan:
  1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op het tabblad Algemeen op Geavanceerde instellingen weergeven.

Tabblad Algemeen in Accountinstellingen

4. Doe het volgende in het gedeelte "Beveiliging":
    1. Vink het vakje aan om de instelling Aanmelden alleen toestaan vanuit bepaalde landen in te schakelen.
    2. Vink het (de) vakje(s) aan om de landen te selecteren van waaruit u toegang tot LastPass wilt verlenen

Login toestaan van landen met landen geselecteerd

5. Klik op Bijwerken.
  6. Voer uw hoofdwachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd en klik op Doorgaan
U hebt de gewenste landen geselecteerd van waaruit u toegang wilt tot LastPass.