Verificatie met SecureAuth gebruiken

U kunt gebruikmaken van meervoudige verificatie met SecureAuth. Deze oplossing genereert een viercijferige eenmalige wachtwoordcode via sms/tekstbericht of via de SecureAuth-app op het mobiele apparaat van de gebruikers, die vervolgens gebruikt kan worden voor verificatie tijdens de aanmelding bij hun LastPass-account. De SecureAuth Authenticate-app voor mobiel gebruik is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Let op:

De beschikbaarheid van functies kan afhankelijk zijn van uw accounttype.

Om aan de slag te gaan, moeten LastPass-beheerders de stappen voor het inschakelen van meervoudige verificatie voltooien in de Admin Console.

Nadat de beheerstappen zijn uitgevoerd, kunnen LastPass-gebruikers SecureAuth configureren en gebruiken.

Over het gebruik van meerdere opties voor meervoudige verificatie

Let op: Als u meerdere opties voor meervoudige verificatie heeft ingeschakeld in uw account, moet u de gewenste standaardoptie voor verificatie selecteren in de vervolgkeuzelijst onder in het venster Meervoudige verificatie, zodat u bij aanmelding bij LastPass wordt gevraagd om verificatie met de optie die uw voorkeur heeft.