Stap 3: Een telefoonnummer instellen voor de LastPass Authenticator

Om het configuratieproces voor de LastPass Authenticator af te ronden, stelt u het telefoonnummer van uw vertrouwde apparaat in. Dit kan dan worden gebruikt om beveiligingscodes te versturen per sms als een back-upmethode voor verificatie, voor het geval u niet in staat bent de primaire methode te gebruiken voor verificatie (bijv. push-bericht).

Opmerking: Het telefoonnummer dat u in deze stappen instelt, kan ook worden gebruikt voor de functie Bel mij (zodat u kunt verifiëren met een spraakoproep, als de beleidsregels dat toestaan).
  1. Selecteer na het registratieproces voor de LastPass Authenticator Sms-bericht instellen.

Telefoonnummer toevoegen voor LastPass

2. Voer uw telefoonnummer in (inclusief de landcode) en klik op Volgende.

Resultaat: Er wordt een sms-bericht met een zescijferige code verstuurd naar uw telefoon.

3. Voer de zescijferige code in die naar uw telefoon is verzonden en klik op Sms instellen voltooien.

Telefoonnummer verifiëren met code

4. Als u de verificatie heeft uitgevoerd door de code in te voeren, klikt u op Activeren.

Configuratie afronden

5. Selecteer Gereed > OK > OK.
  6. Sluit het venster Accountinstellingen.

Resultaat: U hebt nu een telefoonnummer ingesteld voor verificatie met de LastPass Authenticator, voor het ontvangen van een beveiligingscode via sms en/of verificatie via een spraakoproep.

7. Meld u af bij LastPass (selecteer uw e-mailadres in de rechterbovenhoek van uw kluis en kies vervolgens Afmelden).
U heeft de LastPass Authenticator nu ingesteld als uw optie voor meervoudige verificatie en u wordt afgemeld bij LastPass.