Automatisch aanmelden instellen

U kunt automatisch aanmelden inschakelen voor specifieke websites waarvoor u opgeslagen aanmeldingsgegevens heeft en waarvoor u wilt dat LastPass u automatisch aanmeldt wanneer u de sites bezoekt.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Zoek de gewenste site in het uitbreidingsmenu.
    6. Selecteer het pictogram Bewerken om de sitevermelding te openen.
    7. Vouw de sectie Geavanceerde instellingen uit en vink vervolgens het vakje aan om de optie Automatisch aanmelden in te schakelen
    8. Selecteer Opslaan.

Wachtwoord bewerken

Resultaten: Uw site entry is nu ingeschakeld voor Autologin.

Als de site wordt gestart vanuit de LastPass-kluis of vanuit de LastPass-browserextensie, wordt de site nog steeds automatisch gevuld en wordt u aangemeld, zelfs als in de Voorkeuren van uw site is ingesteld dat "Automatisch aanmelden" is uitgeschakeld en "Automatisch invullen" is uitgeschakeld.