Automatisch aanmelden instellen

U kunt automatisch aanmelden inschakelen voor specifieke websites waarvoor u opgeslagen aanmeldingsgegevens heeft en waarvoor u wilt dat LastPass u automatisch aanmeldt wanneer u de sites bezoekt.

Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.
  1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden
  3. Selecteer het actieve LastPass pictogram in uw werkbalk, zoek dan de gewenste site.
  4. Selecteer het pictogram Bewerken om de sitevermelding te openen
  5. Vouw de sectie Geavanceerde instellingen uit en vink vervolgens het vakje aan om de optie Automatisch aanmelden in te schakelen
  6. Selecteren Opslaan

Wachtwoord bewerken

Uw site-item is nu ingeschakeld voor Autologin.

Als de site is geopend vanuit de LastPass-kluis of vanuit de LastPass-browserextensie, wordt deze wel automatisch ingevuld en wordt u aangemeld bij de site, ook als in de voorkeursinstellingen voor de site de optie "Automatisch aanmelden" is uitgeschakeld en de optie "Automatisch invullen uitschakelen" is ingeschakeld.