SCIM-inrichting voor LastPass Business instellen met OneLogin

IT-beheerders kunnen het beveiligde beheer van LastPass Business benutten door gebruik te maken van onze integratie met OneLogin.
De OneLogin integratie biedt:
  • Veilige configuratie en implementatie van LastPass
  • Automatische inrichting van LastPass-gebruikersaccounts
  • Inrichting van LastPass-gebruikersaccounts opheffen in real-time
  • Toegang tot LastPass toewijzen aan groepen in OneLogin

Accountvereisten

Voor synchronisatie van uw OneLogin-gebruikersdirectory met LastPass is het volgende vereist:

• Een actief OneLogin-abonnement
  • Een actieve proefversie of een betaald LastPass Business-account
  • Een actief LastPass Business-beheerdersaccount (vereist tijdens activering van uw proefversie)
    Opmerking: Als u nog geen proefversie van LastPass Business hebt, neem dan contact op met ons salesteam (lastpass.com/contact-sales) voor meer informatie.

Voor het SCIM-eindpunt dat wordt gebruikt voor de integratie van LastPass met OneLogin hoeft geen software geïnstalleerd te worden.

Met deze integratie wordt het gebruikers niet toegestaan zich bij LastPass aan te melden met hun OneLogin-wachtwoord. Als u de onderstaande stappen voor uw account volgt, moeten gebruikers een afzonderlijk hoofdwachtwoord voor LastPass aanmaken en onthouden, dat wordt gebruikt om de unieke encryptiesleutel voor hun LastPass-kluis te maken.

Instellen en configureren

Om uw LastPass Business-account te registreren en te integreren met OneLogin, dient u alle stappen in de onderstaande gedeeltes uit te voeren.

Als u alleen de stappen voor SCIM-inrichting voor OneLogin volgt moeten de gebruikers toch een apart hoofdwachtwoord voor LastPass aanmaken en onthouden. Dit wachtwoord wordt gebruikt om een unieke encryptiesleutel voor hun LastPass-kluizen te maken.
Opmerking: Het is handig om een teksteditor te openen waarin u de waarden noteert die worden gebruikt voor de integratie tussen uw LastPass Admin Console en de OneLogin-beheerdersportal.