De Active Directory Connector voor LastPass configureren

De Active Directory Connector (AD Connector) is een desktopapplicatie die Active Directory-gebruikersupdates ontvangt en automatisch dezelfde wijzigingen aanbrengt in uw LastPass Business -account.

Dit artikel bevat de systeemvereisten, installatiestappen; het configureren van de verbinding, acties, synchronisatie, proxy, debug, en migratie instellingen.

Indien gewenst kunt u Active Directory Federation Services (AD FS) instellen in uw LastPass Business om uw gebruikers in staat te stellen hun Active Directory-gegevens te gebruiken wanneer ze zich aanmelden bij LastPass.

Systeemvereisten

Om de Active Directory Connector te installeren, moet uw lokale omgeving aan de volgende minimumvereisten voldoen.

Opmerking: Systeemvereisten kunnen variëren, afhankelijk van uw Active Directory omgeving.
Processor Intel Core Duo
Besturingssysteem
  • Windows 8.1 (x64) of later
  • Server 2012 R2 (x64) of later
Belangrijk:

Op het besturingssysteem moet .NET Framework 4.5.2 of hoger geïnstalleerd zijn

Geheugen 8 GB RAM
Schijfruimte 500 MB of meer
Bandbreedte Verbruikt minimaal 200 Mbps per dag
Software Desktop-toepassing LastPass Active Directory Connector

Proxy-instellingen configureren

Proxy-instellingen kunnen worden geconfigureerd met een uitvoerbaar bestand voor alle .NET-toepassingen, of per gebruiker via IE-instellingen. De UI kan Kerberos-authenticatie gebruiken met de aanmeldingsgegevens van de huidige aangemelde gebruiker (moet een domeingebruiker zijn), de dienst met de aanmeldingsgegevens van de machine (moet verbonden zijn met het domein). Het is niet voldoende om de instellingen alleen te wijzigen voor de huidige aangemelde gebruiker, want alleen de AD-connector wordt uitgevoerd als de huidige aangemelde gebruiker en de synchronisatiedienst werkt als NT AUTHORITY\SYSTEM.