De Active Directory Connector voor LastPass configureren

De Active Directory Connector (AD Connector) is een desktoptoepassing die updates voor gebruikers van Active Directory ontvangt en automatisch dezelfde wijzigingen doorvoert in uw LastPass Business-account.

Dit artikel gaat over de systeemvereisten, installatiestappen; het configureren van de verbinding, acties, synchronisatie, proxy, debuggen, en migratie-instellingen.

Indien gewenst kunt u Active Directory Federated Services (AD FS) instellen voor uw LastPass Business-account zodat gebruikers hun aanmeldingsgegevens van Active Directory kunnen gebruiken bij het aanmelden bij LastPass.

Systeemvereisten

Voor het installeren van de Active Directory Connector moet uw lokale omgeving voldoen aan de volgende vereisten.

Let op:  De systeemvereisten kunnen afhankelijk zijn van uw Active Directory-omgeving.
    Processor Intel Core Duo
    Besturingssysteem
    • Windows 8.1 (x64) of later
    • Server 2012 R2 (x64) of later
    Belangrijk:

Op het besturingssysteem moet .NET Framework 4.6 of hoger geïnstalleerd zijn

Geheugen 8 GB RAM
    Schijfruimte 500 MB of meer
    Bandbreedte Verbruikt minimaal 200 Mbps per dag
    Software Desktop-toepassing LastPass Active Directory Connector

Proxy-instellingen configureren

Proxy-instellingen kunnen worden geconfigureerd met een uitvoerbaar bestand voor alle .NET-toepassingen, of per gebruiker via IE-instellingen. De UI kan Kerberos-authenticatie gebruiken met de aanmeldingsgegevens van de huidige aangemelde gebruiker (moet een domeingebruiker zijn), de dienst met de aanmeldingsgegevens van de machine (moet verbonden zijn met het domein). Het is niet voldoende om de instellingen alleen te wijzigen voor de huidige aangemelde gebruiker, want alleen de AD-connector wordt uitgevoerd als de huidige aangemelde gebruiker en de synchronisatiedienst werkt als NT AUTHORITY\SYSTEM.