Moet ik het 32-bits of 64-bits Windows-installatieprogramma voor LastPass uitvoeren?

Moet ik het 32-bits of 64-bits Windows-installatieprogramma voor LastPass uitvoeren?

U kunt controleren of uw Windows-besturingssysteem 32-bit of 64-bit is door het configuratiescherm van uw systeem op te zoeken.

Klik in Windows op uw Menu Start > Configuratiescherm > Systeem en beveiliging > Systeem.

U kunt ook de directe download link uitvoeren: https://lastpass.com/dl en LastPass zou de juiste build voor uw besturingssysteem en webbrowser(s) moeten installeren.