Sommige van mijn wachtwoorden en kluis items zijn verdwenen! Hoe krijg ik die terug?

Als u zich aanmeldt bij uw LastPass kluis en merkt dat sommige van uw opgeslagen wachtwoorden en kluis-items ontbreken, zijn er een paar dingen die u kunt doen om ze terug te krijgen.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.

Controleren of u de juiste identiteit gebruikt

Als u Identiteiten voor uw LastPass kluis hebt aangemaakt, kan het zijn dat u een Identiteit hebt geselecteerd die niet uw opgeslagen item bevat.

U kunt dit op een van de volgende manieren controleren:
    LastPass-aanmeldingsmethode Instructies
    LastPass-browserextensie (nieuwe ervaring) Toegang tot uw Identiteiten is alleen mogelijk vanuit uw online webkluis. Zie instructies voor LastPass website hieronder.
    LastPass-browserextensie (eerdere ervaring)
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram .
    2. Selecteer Accountopties OF < uw LastPass e-mailadres > onderaan het menu en selecteer vervolgens Identiteiten.
    3. Selecteer de gewenste identiteit of selecteer Alle.
    4. Zoek opnieuw naar het item in de kluis.
    Identiteiten in LastPass web browser extensie menu
    LastPass-website (online kluis)
    1. Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Gebruik het drop-down menu om de gewenste Identiteit te selecteren of klik op Alle.
    3. Zoek opnieuw naar het item in de kluis.
    Identiteiten in de kluis
    Resultaat: U zou nu uw opgeslagen kluisitem moeten kunnen vinden.

Uw verwijderde items controleren

Als u het item verwijderd heeft, kunt u in de opslagplaats met verwijderde items zoeken en het item eventueel terugzetten.

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
    3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
      • Als het om één item gaat, zoekt u het verwijderde item en klikt u op het pictogram Herstellen .
      • Als het om meerdere items gaat, houdt u de cursor boven elk item en schakelt u het selectievakje rechtsboven in om de items te selecteren. Gebruik vervolgens de vervolgkeuzelijst Acties en selecteer Herstellen.
    4. Klik desgevraagd op Ja.
    Resultaat: Je hebt nu je kluisitem(s) hersteld en kunt ze weer gebruiken.

Ververs uw kluis

Als u het item pas onlangs hebt opgeslagen en LastPass nog niet is vernieuwd, kunt u uw lokale cache wissen en vervolgens uw vault vernieuwen.

1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
    2. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
      • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account en vervolgens Los een probleem zelf op > Ververs uw kluis.
      • Vorige ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, selecteer dan Geavanceerd > Sites vernieuwen.
    Resultaat: Uw kluisgegevens zijn gesynchroniseerd en u kunt nu het gewenste kluisitem vinden.