Sommige van mijn wachtwoorden en kluis items zijn verdwenen! Hoe krijg ik die terug?

Als u zich aanmeldt bij uw LastPass kluis en merkt dat sommige van uw opgeslagen wachtwoorden en kluis-items ontbreken, zijn er een paar dingen die u kunt doen om ze terug te krijgen.

Controleren of u de juiste identiteit gebruikt

Als u Identiteiten voor uw LastPass kluis hebt aangemaakt, kan het zijn dat u een Identiteit hebt geselecteerd die niet uw opgeslagen item bevat.

U kunt dit op een van de volgende manieren controleren:
Met behulp van deze Instructies
LastPass-browserextensie
  1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram .
  2. Ga naar Accountopties > Identiteiten.
  3. Selecteer de gewenste Identiteit of selecteer Alle.
  4. Zoek opnieuw naar het item in de kluis.
Identiteiten in LastPass web browser extensie menu
In de kluis
  1. Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Gebruik de vervolgkeuzelijst om de gewenste Identiteit te selecteren of klik op Alle.
  3. Zoek opnieuw naar het item in de kluis.
Identiteiten in de kluis
U zou nu in staat moeten zijn om uw opgeslagen vault item te lokaliseren.

Uw verwijderde items controleren

Als u het item verwijderd heeft, kunt u in de opslagplaats met verwijderde items zoeken en het item eventueel terugzetten.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer Verwijderde items weergeven.
    • Als het om één item gaat, zoekt u het verwijderde item en klikt u op het pictogram Herstellen .
    • Als het om meerdere items gaat, houdt u de cursor boven elk item en schakelt u het selectievakje rechtsboven in om de items te selecteren. Gebruik vervolgens de vervolgkeuzelijst Acties en selecteer Herstellen.
  4. Klik desgevraagd op Ja.

Resultaat: U heeft nu uw kluisitems hersteld en u kunt ze opnieuw gebruiken.

Uw kluis vernieuwen

Als u het item pas onlangs hebt opgeslagen en LastPass nog niet is vernieuwd, kunt u uw lokale cache wissen en vervolgens uw vault vernieuwen.

1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
  2. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Sites vernieuwen.

Resultaat: Uw kluisgegevens zijn gesynchroniseerd, en u kunt nu het gewenste kluisitem vinden.