Symantec VIP gebruiken

U kunt meervoudige verificatie gebruiken met Symantec VIP. Deze oplossing genereert eenmalige wachtwoordcodes in een mobiele app, die gebruikers vervolgens ter verificatie kunnen invoeren tijdens het aanmelden bij hun LastPass-account.

Let op:

De beschikbaarheid van functies kan afhankelijk zijn van uw accounttype.

Over het gebruik van meerdere opties voor meervoudige verificatie

Let op: Als u meerdere opties voor meervoudige verificatie heeft ingeschakeld in uw account, moet u de gewenste standaardoptie voor verificatie selecteren in de vervolgkeuzelijst onder in het venster Meervoudige verificatie, zodat u bij aanmelding bij LastPass wordt gevraagd om verificatie met de optie die uw voorkeur heeft.