Hoe verwijder ik LastPass?

Als u LastPass moet verwijderen, kunt u de LastPass-browserextensie of LastPass voor Windows Desktop applicatie verwijderen.

Verwijder de LastPass-browserextensie

De instructies voor het verwijderen van de LastPass-browserextensie zullen variëren, afhankelijk van uw webbrowser en besturingssysteem.

Als u LastPass wilt verwijderen uit uw browser, gebruikt u een van de volgende procedures, afhankelijk van de gebruikte browser:
    Webbrowser Instructies
    Google Chrome
    1. Klik met de rechtermuisknop op het actieve LastPass-pictogram in de Chrome-knoppenbalk.
    2. Klik op Verwijderen uit Chrome.
    3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
    Firefox

Ga naar Firefox > Tools > Add-ons > Extensies > Verwijderen.

Safari voor de Mac
    1. Ga naar Safari > Voorkeuren > Extensies > LastPass > Verwijder.
    2. Klik op Installatie verwijderen om te bevestigen.
    Safari-app-extensie voor de Mac
    1. Stop Safari.
    2. Stop de Safari-app-extensie van LastPass.
    3. Zodra beide gesloten zijn, gaat u naar de map Programma's.
    4. Versleep het pictogram van de LastPass-app naar de Prullenmand.
    Safari voor Windows
    1. Ga naar Safari > Bewerken > Voorkeuren > Extensies > LastPass > Verwijderen.
    2. Klik op Installatie verwijderen om te bevestigen.
    Opera
    1. Klik met de rechtermuisknop op het LastPass-pictogram in de Opera-knoppenbalk.
    2. Klik op Verwijderen uit Opera
    3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

De LastPass-desktop-app voor Windows verwijderen

Let op: De te volgen instructies voor het verwijderen van de LastPass-desktop-app voor Windows zijn afhankelijk van uw besturingssysteem.
    Info over deze taak: Ga als volgt te werk om de LastPass-desktop-app voor Windows te verwijderen:
    1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen > klik met de rechtermuisknop op LastPass > Verwijderen.
    2. Klik op Ja om te bevestigen.

Resultaat: U heeft de LastPass-Desktop-app voor Windows verwijderd.