De Provisioning-API van LastPass gebruiken

LastPass ondersteunt een openbare API die door LastPass Business-accounts kan worden gebruikt om gebruikers aan te maken, gebruikers te verwijderen, groepen te beheren, wachtwoord-apps (en -sites) te pushen naar gebruikers, rapportagegegevens op te vragen, het gebruik van licenties te bekijken, en nog veel meer. Deze geautomatiseerde Provisioning-API is erg krachtig maar vereist integratie van uw kant om dubbele acties te voorkomen.

LastPass biedt een aantal verschillende geautomatiseerde opties voor inrichting. U kunt meer lezen over welke optie voor u het best geschikt is.

Opmerking: De LastPass Provisioning-API biedt geen ondersteuning voor groepsbeheer voor vooraf geconfigureerde SSO-apps (cloudapps) voor LastPass Business-accounts.

U kunt de beschikbare API's van LastPass Business openen door het volgende te doen:
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Geavanceerd > Enterprise-API.
  3. De volgende API's zijn beschikbaar, waaronder de API-opdracht, aanvullende details, en een aanvraag- en een antwoordvoorbeeld per API:
U hebt toegang tot de aangeboden API's voor LastPass Business-accounts.