We gebruiken al een andere SSO oplossing. Hoe schakel ik de optie "Cloud-apps" uit voor mijn eindgebruikers?

Standaard is SSO beschikbaar voor configuratie binnen LastPass Business-accounts.

U kunt SSO-toegang voor eindgebruikers uitschakelen door het beleid "Cloud-apps verbergen voor gebruikers" te selecteren in de Admin Console van LastPass Password Manager. Leer hoe u algemene beleidsregels kunt beheren in de nieuwe Admin Console.