Wat zijn deze "Gegenereerd" vermeldingen in mijn LastPass kluis?

Wat zijn deze "Gegenereerd" vermeldingen in mijn LastPass kluis?

Invoer die als "Gegenereerd" staat vermeld, wordt iedere keer dat u de functie Wachtwoorden genereren gebruikt, aangemaakt. Dit gegeven wordt aangemaakt als backup voor het geval er iets fout gaat bij het aanmaken van een account of het wijzigen van een wachtwoord. U kunt bijvoorbeeld een time-out ervaren, waardoor u gedwongen wordt het proces opnieuw te beginnen.

Zodra u uw wachtwoord met succes hebt aangemaakt of gewijzigd op de webpagina, zal LastPass u vragen om deze wijzigingen te bevestigen. Na bevestiging zal LastPass een nieuw wachtwoord aanmaken of het oude wachtwoord vervangen.

De vermelding "Gegenereerd wachtwoord" zal automatisch uit uw kluis worden verwijderd als LastPass hetzelfde domein en wachtwoord ergens anders in uw kluis detecteert. Dit wordt gecontroleerd wanneer u inlogt op dat domein. Als er geen domein en wachtwoord worden herhaald, blijft het in uw kluis, tenzij het handmatig wordt verwijderd.