Welke biometrische-verificatiemethoden kan ik gebruiken voor wachtwoordloze aanmelding?

Je kunt gezichtsherkenning (op iPhone X of later en ondersteunde Android-toestellen), of je unieke vingerafdruk instellen als je biometrische verificatiemethode. Bovendien kunt u een pincode instellen als back-upmethode voor verificatie wanneer biometrische gegevens niet beschikbaar zijn.

Snel pad: Probeert u wachtwoordloze aanmelding bij uw kluis in te stellen? U hoeft de functie niet te activeren! Raadpleeg in plaats daarvan alleen deze instructies.
    Opmerking: Wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations vereist een account met de add-on LastPass Business + Advanced MFA. Wachtwoordloze aanmelding voor uw kluis is beschikbaar voor alle accounttypen en vereist geen activering.

Zie voor het instellen van verificatiemethoden de sectie "Instellingen voor App Lock configureren" in Hoe beheer ik wachtwoordloze aanmeldingsinstellingen in de LastPass Authenticator app?.