Wat gebeurt er als LastPass onbereikbaar is?

Als de systemen die de service aan LastPass ondersteunen een storing hebben of offline zijn vanwege gepland onderhoud, kunt u de huidige servicestatus controleren en u aanmelden voor realtime meldingen op https://status.lastpass.com.

Wanneer u zich aanmeldt bij uw LastPass-account via een desktopcomputer of een mobiel apparaat terwijl u internetverbinding heeft, maakt u een lokaal gecachete versie van uw versleutelde gegevens aan op de lokale schijf. Dit zijn de gegevens die LastPass laadt wanneer u zich aanmeldt bij LastPass terwijl u offline bent. Elke LastPass-browserextensie, desktop app, of mobiele app kan worden aangemeld zonder internetverbinding, en zal standaard naar de offline modus gaan als er geen verbinding is, als dat is toegestaan.

Voor meer informatie, zie Is er een dienstonderbreking voor LastPass?