Wat is federatieve aanmelding voor LastPass?

Federated login integreert een Identity Provider met een serviceprovider (in dit geval LastPass), zodat wanneer een gebruiker wordt geauthenticeerd bij de Identity Provider, hij ook wordt ingelogd bij de serviceprovider. In termen van LastPass betekent dit dat het gebruik van een apart hoofdwachtwoord niet meer nodig is voor gebruikers met federatieve aanmelding.

Let op: Deze functie is alleen beschikbaar voor LastPass Business accounts. Welk type zakelijk LastPass-account heb ik?
    Beperking: LastPass ondersteunt niet het gebruik van meerdere domeinen voor directory-integraties en federatief inloggen.
    LastPass biedt federatieve aanmelding voor de volgende identiteitsproviders: