Wat is Workstation Login van LastPass?

Workstation Login voor LastPass stelt gebruikers in staat om zich te authenticeren op hun werkstations, of werkcomputers, met behulp van biometrische authenticatie (gezichtsherkenning of vingerafdrukidentificatie) via de LastPass Authenticator.

In tegenstelling tot het invoeren van een traditionele gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op hun werkstation, ondersteunt Workstation Login de volgende inlogmethoden (indien het beleid dit toestaat) bij het inloggen op een Windows- of Mac-werkstation:
  • Gebruik van gezichtsherkenning of vingerafdrukidentificatie of een pincode (biometrische verificatie) om te verifiëren in de LastPass Authenticator.
  • Met een eenmalige toegangscode, die wordt gegenereerd in de LastPass Authenticator op een geregistreerd apparaat.
Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business + Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?