Wat is Workstation Login van LastPass?

Met Workstation Login voor LastPass kunnen gebruikers zich op hun werkstations, of werkcomputers, authenticeren met behulp van biometrische authenticatie (gezicht of vingerafdruk) via de LastPass Authenticator-app.

In tegenstelling tot het invoeren van een traditionele gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op hun werkstation, ondersteunt Workstation Login de volgende inlogmethoden (indien het beleid dit toestaat) bij het inloggen op een Windows of Mac werkstation:
    • Gezichts- of vingerafdruk of een pincode (biometrische authenticatie) gebruiken om te authenticeren in de LastPass Authenticator-app.
    • Met behulp van een eenmalige wachtwoordcode, die wordt gegenereerd binnen de LastPass Authenticator-app op een geregistreerd apparaat.
    Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?