Wat is de offline-modus voor inloggen zonder wachtwoord?

In de offline modus kunnen gebruikers zich authenticeren met de LastPass Authenticator-app met behulp van een tijdgebonden One-Time Passcode om toegang te krijgen tot hun gewenste bron (d.w.z. hun werkstation via Workstation Login), zelfs wanneer er geen internetverbinding aanwezig is.

Om te bepalen of de offline modus beschikbaar is voor wachtwoordloos inloggen via de LastPass Authenticator-app bij toegang tot SSO apps en/of werkstations, kunnen LastPass admins aangepaste authenticatiebeleidsinstellingen beheren.