Wat is stapsgewijze verificatie?

LastPass Business admins kunnen het gebruik van step-up authenticatie inschakelen (ook bekend als wachtwoordloos inloggen voor een SSO-app), waardoor gebruikers zich moeten authenticeren met behulp van opgeslagen biometrie (gezicht of vingerafdruk) via de LastPass Authenticator-app in plaats van hun hoofdwachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot de SSO-app.

LastPass Business admins kunnen wachtwoordloos inloggen inschakelen voor elke SSO-app door deze instructies te volgen.

Let op: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.