Welke andere gegevens verwerkt LastPass?

Beveiliging en privacy zijn het fundament van alles wat wij doen. Hieronder staan enkele functies en instellingen die door LastPass worden gebruikt om gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, maar die misschien vragen oproepen.

Alle door LastPass verzamelde gebruikersgegevens worden opgeslagen met de best mogelijke beveiliging en volgens de meest stringente procedures. Wanneer deze gegevens door LastPass worden gebruikt om onze diensten te kunnen leveren, gebeurt dit op een geaggregeerde manier, zodat de privacy van onze gebruikers nooit in gevaar komt. We onderzoeken voortdurend hoe we LastPass nog veiliger kunnen maken en we proberen zeer zorgvuldig en voorzichtig om te gaan met alle aspecten van privacy.